Voorjaarscompetitie 2017

De winter moet weliswaar nog beginnen maar binnenkort moet de wedstrijdcommissie de competitieteams voor 2017 al weer opgeven bij de bond. Deze competitie wordt gespeeld in de maanden april – mei en soms begin juni. Indien u hier aan deel wenst te nemen dient u zich persoonlijk voor 1 november 2016 op te geven. U kunt dit doen per mail of via een inschrijfformulier dat in Het Theehoes ligt. Deze kunt u dan afgeven aan Erwin Schoo. Alleen een mededeling van de aanvoerder wie hij in zijn team zou willen is dus niet afdoende. De teams worden weliswaar samengesteld in overleg met de aanvoerders maar de definitieve samenstelling is de verantwoording van de wedstrijdcommissie..

Er zijn een aantal speeldagen waar uit u kunt kiezen. Maandag Heren 55+ - Donderdag dames – Zaterdag Gemengd – Zaterdag Heren – Zaterdag Dames - Zondag Heren - Zondag Dames - Zondag Gemengd.

Afhankelijk van de grote van de teams bent u wel een bijdrage verplicht in verband met de te leveren ballen bij de thuiswedstrijden en een kopje koffie.

Meestal is dat ongeveer 8 Euro p.p.

Als u deel wilt nemen bent u verplicht een spelerspas te bezitten met pasfoto er op. Als u die nog niet heeft kunt u z.s.m. één pasfoto opsturen naar de Hr. Ben Stork - Broek 62 - 9511PV Gieterveen. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Het inschrijfformulier vind u <hier>