De Club van 50 – Tennis Club Annen

- Draag jij TCA een warm hart toe? Een beetje meer doen voor je (oud)kluppie?
- Vriend van TCA? Met z’n allen meer mogelijk maken en de Club een extra impuls geven?
- Dan is de Club van 50 geknipt voor jou !!!!

Doel
De Club van 50 bestaat uit leden en oud-leden, die Tennis Club Annen een warm hart toedragen. Het doel van de Club van 50 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra (bovenop de begroting) faciliteiten voor de tennisvereniging te kunnen realiseren of extra activiteiten binnen de Club te ondersteunen, bevorderen en te stimuleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bouwen van een toeschouwerstribune, een tennis en/of trainingskamp voor de jeugd, clinic met topspelers of een ballenkanon en service snelheidsmeter. Hiermee geven zij TCA wat meer financiële armslag. Met andere woorden, heel TCA profiteert van de opbrengsten van de Club van 50. Voor het bedrag van € 50,00 per jaar (of een veelvoud daarvan) word je lid van deze Club. Lidmaatschap duurt minimaal 1 jaar. De Club van 50 zal vooralsnog bestaan uit alleen (oud)leden van de TCA. Zie verder het huishoudelijk reglement.

Wat betekent het voor jou om lid te zijn van de Club van 50?
- Je steunt Tennis Club Annen; Je bent een vriend van TCA;
- Je krijgt een vermelding op het bord van de Club van 50 in de kantine en op de TCA website;
- Je heeft medezeggenschap over de besteding van de opbrengst;
- Je wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50;
- Je ontvangt natuurlijk eeuwige roem!!

Besteding
Een keer per jaar wordt door de Club van 50 een receptie / gezellige bijeenkomst georganiseerd met als doel een bestemming te bepalen voor het binnengekomen geld. Het kan ook zo zijn dat er aan meerdere projecten geld wordt besteed maar dit is afhankelijk van de beslissing van de meerderheid van de leden van de Club van 50. De leden van de Club van 50 beslissen hierover waarbij het de opzet is dat elk lid van de Club recht heeft om zijn/haar stem uit te brengen. Het is de bedoeling dat er elk jaar voor (een) andere activiteit(en) ter ondersteuning van de vereniging wordt gekozen.

Organisatie
De Club van 50 heeft een eigen bestuur, opgezet als een TCA commissie. De leden van de Club van 50 en het bestuur vormen samen de Club van 50. Het TCA bestuur heeft zelf een actieve rol in de werving van nieuwe Club van 50 leden. Het bestuur van de Club van 50 bestaat tot nu toe uit Ineke Fial, voorzitter en Henk Hellema, secretaris.

Interesse/Contact?
Wil je meer informatie of heb je interesse om lid te worden van de Club van 50 of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Henk Hellema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik op Aanmeldingsformulier C50 voor het aanmeldingsformulier en op Club van 50 reglement voor het reglement. Lever het volledig ingevulde en ondertekende formulier in bij één van de Club van 50 bestuursleden (voorzitter, penningmeester of secretaris). Uiteraard mag je het getekende formulier ook scannen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opzeggen kan simpel door een mailtje (voor 1 december) te sturen aan het hierboven genoemde e-mail adres.