Wie Functie Telefoon           Klik voor email

De wedstrijdcommissie is de commissie die er mede voor moet zorgen dat de leden met enthousiasme naar de baan gaan.

De wedstrijdcommissie houdt zich bezig met tenniscompetitie, clubkampioenschappen, open toernooien en het recreatieve tennis (interne toernooien en tossavonden).

Tossen:
Bij het "tossen" staat gezelligheid voorop: een uitstekende manier voor nadere kennismaking met andere leden en voor het vinden van partners voor een tennisafspraak. Het is uiterst geschikt voor nieuwe leden en het is ook geschikt om leden van verschillend niveau met elkaar te laten tennissen!!

Zondagochtend toss:
Voor deze toss worden drie banen ter beschikking gesteld, tenzij het Heren competitieteam thuis speelt. In dat geval zijn er twee banen beschikbaar. Het competitieteam speelt altijd op de banen 1 en 2. De toss begint om 10.00 uur eindigt om 13.00 uur. Het is niet mogelijk om op zondagochtend de banen 1 en 2 te reserveren voor vrij tennis.

Dinsdagochtend toss:
Deze toss begint om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. De beschikbaarheid van banen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Indien er minder dan 24 personen zijn die deelnemen aan de toss, kunnen er 3 banen gebruikt worden. Zijn er meer dan 24 personen, dan kunnen er 4 banen worden gebruikt. Het is in principe niet mogelijk om te reserveren voor de dinsdagochtend. Mochten er mensen aan het tennissen zijn, dan kunnen zij de reeds ingegane 45 minuten uitspelen. Let op, in dit geval geldt niet dat dubbelspelers 1,5 uur kunnen spelen.

Woensdagavond toss
Deze toss begint om 19.00 uur en eindigt op zijn laatst om 23.00 uur. Deelname aan de woensdagavondtoss staat vrij voor alle leden vanaf 14 jaar; jongere jeugdleden mogen de eerste woensdag van de maand meedoen. De minimum leeftijd is dan 12 jaar. De WC heeft op deze avond de beschikking over alle banen.

Vrijdagavond mixed competitie In het voorjaar en in het najaar wordt onderling de mixed competitie gespeeld. De deelname staat vrij vanaf 17 jaar. De wedstrijden zijn aan spelregels onderworpen.

Deelname aan de overige toernooien staat in het algemeen vrij vanaf 14 jaar, tenzij nadere regels wordt aangegeven die zijn goedgekeurd door de ledenvergadering.