Contact Commissie

 

Wie Functie Telefoon Klik voor email
Tijs Hogendorf Voorzitter 050-4028702 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rob Muizer Voorzitter 06-41545939 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Petra van Dijk Lid 0592-300581 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ben Veldkamp Lid 06-55808064 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Enrico Hanenbergh Lid 06-11005273 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Algemeen emailadres contactcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze commissie draagt zorg voor het sociale gebeuren binnen de vereniging en is met name gericht op het organiseren van activiteiten in en rondom de kantine (het Theehoes). Hierbij staat het leveren van gezelligheid op de eerste plaats.
De C.C. draagt onder meer zorg voor de inkoop van alle benodigdheden voor het Theehoes en regelt de indeling van de kantine- en weekcoachdiensten. Het Theehoes draait met hulp van eigen leden (zie hierna) en is geopend op competitiedagen, tijdens toernooien, clubkampioenschappen, op de wekelijkse tossavond (woensdag) en tossochtenden (zondag en dinsdag), op de vrijdagavondmixed-competitie en tijdens speciale evenementen.

Opgeven voor een kantinedienst gebeurt via het vrijwilligerrooster. Bij verhindering dien je zelf voor een plaatsvervang(st)er te zorgen (van 18 jaar en ouder) door je dienst te ruilen met een dienst van een ander lid. Dit kan ook via het vrijwilligersrooster. Als dat niet lukt: neem -vooral tijdig!- contact op met de CC (zie boven).

Schrik niet terug voor een kantinedienst. In het Theehoes vind je een lijst met instructies ("huishoudelijke mededelingen") betreffende het verzorgen daarvan en er zijn altijd wel mensen die het óók weten, want bijna iedereen heeft wel eens kantinedienst gedraaid!
Uiteraard wordt op een lijst genoteerd wie wat consumeert. Deze lijsten liggen onder de bar links van de muziekinstallatie. Gezien het belang van de kantine-inkomsten voor de vereniging is correct en tijdig afrekenen noodzakelijk.
Poffen is niet toegestaan.
Degene, die kantinedienst heeft, mag twee consumpties op kosten van de vereniging nemen. Alle overige aanwezigen dienen te betalen.
Leden, die buiten de openingsuren om zelf iets willen organiseren, kunnen in overleg met de C.C. gebruik maken van het Theehoes. Ook dan gelden de hierboven bedoelde instructies en aanwijzingen.

 


 

 Onze subsponsoren

                                      

Onze hoofdsponsor

;Regiobank