Maandoverzicht januari, geplaatst 7 februari, tekst John Brinkkemper

De eerste 2 weken werd er nog getennist maar een korte periode van nachtvorst zorgde ervoor dat de lijnen omhoog kwamen. Dat bekent automatisch dat het seizoen dan definitief voorbij is. Hoe graag men ook wil, het is gewoon onverantwoordelijk om op een onveilige baan te spelen. De Toss ochtenden en avond werden nog steeds redelijk bezocht dus aan de animo lag het beslist niet.

50+ TOERNOOI IN EMMEN
In de ballonhal van TC Emmen werd er weer een middag gestreden om de punten. Zoals gebruikelijk was het weer heel gezellig en wordt het niveau elk jaar een beetje hoger. In de A-poule was men behoorlijk aan elkaar gewaagd en eindigden 4 personen gelijk bovenaan waaronder één van Annen. In de B-poule ging de overwinning naar onze eigen Ben Stork. Zijn sublieme lobs en majestueuze backhand waren deze dag van hoog niveau.

9 APRIL IS HET 50+ TOERNOOI OP ONS EIGEN PARK.
Net als vorige jaren is de belangstelling hiervoor bijzonder groot. Midden december was het al geheel volgeboekt. Er komen tennissers van maar liefst 8 verschillende verenigingen.

DIVERSE KLUSJES
De maandagochtend werkers zijn weer druk aan de gang geweest. Rondom de banen is al het blad en onkruid verwijderd. In totaal zijn er 85 volle kruiwagens met blad afgevoerd. Onder de oude overkapping is meer ruimte gecreëerd voor de komende barbecue feestjes. De bult zand – nodig voor de 2e tribune - is klaar en midden maart zal de tribune worden geplaatst.

KLAVERJASSEN
De klaverjasavond in december was goed bezet met maar liefst 16 personen. Er werd gezellig gekaart en de bierpomp had het aardig druk. Deze werd voor een deel van de avond bemand door Piet Berkhouwer. Piet is net lid en kwam zijn vrouw Astrid steunen bij het kaarten. Al snel bood hij aan om voor de drankjes te zorgen. Als hij met tennissen net zo goed is als met tappen dan zal hij met de clubkampioenschappen een gevaarlijke tegenstander worden voor de gevestigde orde.De klaverjasavonden worden t/m maart gehouden op de 2e vrijdag van de maand. Vooraf opgeven bij André Veenstra.

Tennisbanen zijn gesloten, geplaatst 11 januari

Closed

Na de vorstperiode zorgt de dooi er nu voor dat de banen onbespeelbaar zijn geworden. Eind maart zullen zij normaal gesproken weer open gaan. Het was de bedoeling zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie een afsluitende toss te houden. Dit is helaas echt niet mogelijk. De receptie gaat natuurlijk wel door van 15.00 uur -17.00 uur. Ik hoop u zondag a.s. te zien.

Namens het bestuur, John Brinkkemper

Tenniscomplex in de sneeuw, geplaatst 20 dec 2017, foto's Rob Muizer

Foto's tenniscomplex TC Annen op maandag 11 december 2017.

Klaverjassen, geplaatst 7 september

Klaverjassen1

Vrijdag 13 oktober starten wij weer met de maandelijkse klaverjasavonden.
Dit is elke 2e vrijdag van de maand.
Deze avonden worden gehouden in het Theehoes. Aanvang 20.00 uur.

U dient zich wel van tevoren op te geven bij André Veenstra.

Club van 50
TCA heeft nu een heuse Club van 50. Is dat een club voor 50 uitverkorenen? Nee, natuurlijk niet, iedereen kan tot de Club van 50 toetreden. Graag zelfs. Kijk voor meer informatie door in het menu op 'Club van 50' te klikken.

Huidige leden: Radboud Bisschop, Hanneke Bisschop-Holtman, Cunni Boonstoppel, Nancy Bootsman, Wim Brouwer, Marc van Dijk, Ineke Fial, Enrico Hanenbergh, Annette van Hattem, Henk Hellema, Rob Hogendorf, Tijs Hogendorf, Bert Huisman, Gerard Kuitse, Rob Muizer, Willem Reints, Erwin Schoo, Tamme Sijpkes...wie volgt?